Aankoopmakelaar

Haangenaamd helpt u bij de aankoop van uw woning

Zoekt u als starter een koopwoning op de woningmarkt? Of heeft u een koopwoning en wilt u graag een andere woning aankopen? Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar? Haangenaamd Wooncoach kan u hier uitstekend in begeleiden en u verzekeren van een optimale, maar bovenal, persoonlijke aankoopbegeleiding. Wij zijn in staat om met onze kennis van de woningmarkt de woning tegen reële voorwaarden voor u aan te kopen. Wilt u een aankoopmakelaar die opkomt voor úw belangen? Kom dan in contact met de aankoopmakelaar van Haangenaamd Wooncoach.

Waarom een aankoopmakelaar?

Wie wil nu niet dat de zoektocht naar een geschikte woning wordt vergemakkelijkt? Zeker met het huidige enorme aanbod op de woningmarkt. Haangenaamd Uw Wooncoach kent de markt en de woningen in het werkgebied en is daardoor in staat een selectie van woningen te maken die aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

Een aankoopmakelaar is thuis in de woningmarkt en biedt u deskundige aankoopbegeleiding bij de koop van uw huis. Tijdens de aankoopbegeleiding vergezelt de aankoopmakelaar u bij de bezichtigen. Hij voert namens u de onderhandelingen en controleert de uiteindelijke koopovereenkomst of de afspraken wel juist zijn verwoord.

Een aankoopmakelaar in staat de door u gewenste woning tegen reële voorwaarden aan te kopen. De aankoop van een huis is meer dan alleen een investering van uw geld. Haangenaamd Uw Wooncoach heeft ruime praktijkervaring en staat ingeschreven in het KRMT-register. Daarnaast adviseren wij in hypotheken, waardoor snel duidelijk is of uw plannen financieel haalbaar zijn.

Voordelen van een aankoopmakelaar

  • Deskundige aankoopbegeleiding
  • Kennis van de woningmarkt
  • Kennis van hypotheken
  • Onderhandelingen worden door deskundige gevoerd
  • Controle koopovereenkomst
  • Controle hypotheekakte en akte van levering, alsmede afrekening van de notaris

Overweegt u een woning te kopen?

Heeft u uw droomwoning gevonden? En bent u op zoek naar een passend hypotheekvoorstel? Haangenaamd Uw Wooncoach kan u hierover van een passend advies voorzien. Ook als u geen woning koopt, maar wel uw financiële situatie eens een keer onder de loep wil laten nemen dan kan het zinvol zijn eens een vrijblijvende afspraak te maken. Baat het niet dan schaadt het niet.

Naast aankoopmakelaar ook hypotheekadviseur

Het grootste voordeel van een aankoopmakelaar van Haangenaamd Uw Wooncoach is dat uw Wooncoach naast aankoopmakelaar ook hypotheekadviseur is. Als klant bent u dan ook verzekerd van deskundige aankoopbegeleiding bij het gehele aankoopproces. Hierbij staan úw belangen voorop.

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar?

Wilt u aankoopbegeleiding voor de aankoop van uw woning? Kom dan in contact met een aankoopmakelaar van Haangenaamd Uw Wooncoach via 06-14 64 00 90.


Over ons

haangenaamd


Contact

  • Onze persoonlijke en deskundige manier van aanpak geeft u het gevoel dat u kunt vertrouwen op een goede begeleiding.


Blog