Hypotheekadvies

Best passende financieringsoplossing

Door de jarenlange ervaring in hypotheekadvisering is Haangenaamd Wooncoach uitstekend in staat u de best passende oplossing aan te bieden voor uw financieringsbehoefte.

Uw wensen als uitgangspunt

Uw wensen en (on)mogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. U mag van ons een helder en eerlijk advies verwachten.Tevens mag u van ons verwachten dat u geen producten worden geadviseerd en/of verkocht die niet passend zijn bij uw situatie.

Hypotheekbehoefte

Heeft u een eigen woning gekocht en hiervoor een hypotheek nodig? Of heeft u een bestaande hypotheek en loopt uw huidige hypotheekrentecontract ten einde? Dan is het oversluiten van uw huidige hypotheek wellicht aantrekkelijk.

Second opinion

Heeft u een aanbod van een andere geldverstrekker, maar wenst u een  second opinion? Hulp nodig bij het Rabobank Hypotheekdossier? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend hypotheekadvies.

Inventarisatie wensen en de invulling hiervan

Haangenaamd Wooncoach zorgt altijd voor een grondige inventarisatie van uw wensen. In een persoonlijk gesprek krijgen wij zo inzicht in hoeveel u maximaal aan woonlasten wenst te betalen en hoe u aankijkt tegen de risico’s van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Aan de hand van deze inventarisatie wordt met u invulling gegeven aan uw hypotheek op het gebied van leencapaciteit, hypotheekvorm(en), keuze rentevaste periode en het eventueel afdekken van het risico van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden.

Keuze uit meerdere geldverstrekkers en verzekeraars

Wij hebben de keuze uit meerdere geldverstrekkers en verzekeraars en zijn op geen enkele wijze aan een geldverstrekker gebonden.

Gratis oriëntatiegesprek

Onze oriëntatiegesprekken zijn altijd GRATIS. In een oriëntatiegesprek leggen we uit hoe we werken, wat we voor u kunnen doen en worden de kosten van onze dienstverlening besproken. Op grond van dit oriëntatiegesprek kunt u beslissen of u met ons in zee wenst te gaan. Voor een hypotheekadviesgesprek werken we op basis van een vast adviestarief. Mocht het tot een hypotheekaanvraag komen dan werken we op basis van een vaste vergoeding per hypotheekaanvraag, zodat u op voorhand precies weet waar u aan toe bent.

Onafhankelijk advies

We worden niet betaald door geldverstrekkers of verzekeraars en kunnen u daardoor onafhankelijk adviseren. Informeert u naar onze tarieven via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Meer weten over begeleiding door Uw Wooncoach?

Bent u op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadviseur die tevens als aankoopmakelaar kan optreden? Juist de combinatie van financiële kennis én kennis van de woningmarkt is uniek, wij hebben beide onder één dak. Ons werkgebied betreft Delfzijl/Appingedam/Groningen

Bel met Ronald Haan voor meer informatie: (06) 14 64 00 90

Delen op Social Media
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone


Over ons

haangenaamd


Contact

  • Onze persoonlijke en deskundige manier van aanpak geeft u het gevoel dat u kunt vertrouwen op een goede begeleiding.


Blog