Over ons

Haangenaamd uw Wooncoach

Haangenaamd Wooncoach is een onafhankelijk financieel adviesbureau dat tevens als aankoopmakelaar optreedt. Juist de combinatie van financiële kennis én kennis van de woningmarkt is uniek.

Erkend Hypotheekadviseur

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend financieel advies of hypotheekadvies met een Erkend Hypotheekadviseur. Maar ook wanneer u een woning aan wilt kopen kunnen wij u deskundig begeleiden. Wij helpen u bij het vergemakkelijken van uw zoektocht naar een geschikte woning. Ook voor hulp bij het aanmaken van het Rabobank Hypotheekdossier kunt u ons inschakelen.

Match tussen aanbieders en zoekers van woningen

Haangenaamd Wooncoach zorgt voor een match tussen aanbieders en zoekers van woningen. Woningzoekers kunnen aangeven wat voor woning zij zoeken. Aanbieders van woningen, dat kunnen particulieren maar ook makelaars zijn, kunnen aangeven wat voor woning ze aanbieden.

Inventarisatie van uw wensen

Er zal een afspraak met u worden gemaakt voor een persoonlijk gesprek waarin uw wensen en situatie verder worden geïnventariseerd. Wij streven ernaar u op het gebied van hypotheek- en financieel advies van de best passende oplossingen te voorzien, waarbij uw wensen altijd als uitgangspunt worden genomen.

Meer weten over begeleiding door Uw Wooncoach?

Bent u op zoek naar een onafhankelijk financieel-/hypotheekadviseur die daarnaast ook als aankoopmakelaar zou kunnen optreden? Juist de combinatie van financiële kennis én kennis van de woningmarkt is uniek. Wij hebben beide onder één dak. Ons werkgebied betreft Delfzijl/Appingedam/Groningen

Bel met Ronald Haan voor meer informatie: (06) 14 64 00 90

AFM vergunningsnummer 12040538
SEH registratienummer 6550
K-RMT registratienummer 61244591
Kifid 300.014832
KvK 52592103

Delen op Social Media
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone


Over ons

Profielfoto 1


Contact

  • Onze persoonlijke en deskundige manier van aanpak geeft u het gevoel dat u kunt vertrouwen op een goede begeleiding.


Blog