Ronald Haan

Haangenaamd uw Wooncoach

Profielfoto 1

Ronald Haan – Haangenaamd Aankoopmakelaar en Hypotheekadvies Appingedam, Delfzijl en Groningen. Ik ben 20 jaar in loondienst werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Ik heb mijn ervaring opgedaan als hypotheek- en financieel adviseur in het bankwezen. Daarnaast heb ik de makelaarsopleiding gevolgd via de NVM en ervaring opgedaan in de makelaardij in de combinatiefunctie makelaar/hypotheekadviseur.

Volg mij op LinkedIn

Toegevoegde waarde

In de praktijk heb ik ondervonden dat ik in de hypotheekgesprekken meerwaarde kon bieden door de klanten tips te kunnen geven over waar ze in het voortraject, de aankoop van de woning, zoal rekening mee moeten houden. Tijdens bezichtigingen van woningen was ik al in staat om de klanten desgevraagd van informatie over hypotheken te voorzien. Ik heb gemerkt dat dit erg door klanten werd gewaardeerd. Dit heeft mij gesterkt in de keuze om als zelfstandige onder de noemer Wooncoach de combinatiefunctie aankoopmakelaar/hypotheekadviseur te gaan uitoefenen.

Passie

Ik ben al jarenlang gepassioneerd over alles wat met woningen te maken heeft en volg sinds jaar en dag de ontwikkelingen op de lokale woningmarkt. Ik beleef er veel plezier aan om klanten in het gehele aankooptraject, inclusief verzorgen van de financiering, te begeleiden. Vooral het creëren van een match tussen een aangeboden woning en een woningzoeker geeft mij een enorme kick. Klanten die reeds zaken met mij hebben gedaan zullen dit kunnen beamen. Kijk voor beoordelingen over mijn dienstverlening op Advieskeuze.nl.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u ook de persoonlijke en gepassioneerde dienstverlening van Haangenaamd Wooncoach ervaren? Laat dan via het contactformulier uw gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ronald Haan

Delen op Social Media
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone


Over ons

Profielfoto 1


Contact

  • Onze persoonlijke en deskundige manier van aanpak geeft u het gevoel dat u kunt vertrouwen op een goede begeleiding.


Blog