Wooncoach

Match tussen aanbieders en zoekers van woningen

Haangenaamd Uw Wooncoach zorgt voor een match tussen aanbieders en zoekers van woningen. Woningzoekers kunnen aangeven wat voor woning zij zoeken. Aanbieders van woningen, dat kunnen particulieren maar ook makelaars zijn, kunnen aangeven wat voor woning ze aanbieden.

Inventarisatie van uw wensen

In een persoonlijke afspraak worden uw wensen en situatie geïnventariseerd. Wij streven ernaar u op het gebied van hypotheek- en financieel advies van de best passende oplossingen te voorzien, waarbij uw wensen altijd als uitgangspunt worden genomen.

Waarom een Wooncoach?

Een woning kopen is een behoorlijke investering, waar de meeste mensen wel wat begeleiding bij kunnen gebruiken. Haangenaamd Wooncoach heeft kennis van zowel de makelaardij als van hypotheken waardoor wij u tijdens het hele aankoopproces kunnen begeleiden. Wij adviseren u tijdens het proces van een woningaankoop of -verkoop en nemen het werk voor u uit handen.

Voordelen van een Wooncoach:

  • Optimale aankoopbegeleiding
  • Deskundig hypotheekadvies
  • Eerlijk advies
  • Jarenlange ervaring
  • Borging kwaliteit advies

Staat u op het punt een woning te kopen en bent u op zoek naar een Wooncoach die u hierin begeleidt? Het grootste voordeel van een Wooncoach van Haangenaamd Uw Wooncoach is dat u als klant verzekerd bent van een optimale aankoopbegeleiding en deskundig hypotheekadvies door één persoon, uw Wooncoach.

Meer weten over begeleiding door Uw Wooncoach?

Bent u op zoek naar een onafhankelijk financieel-/hypotheekadviseur die daarnaast ook als aankoopmakelaar zou kunnen optreden? Juist de combinatie van financiële kennis én kennis van de woningmarkt is uniek. Wij hebben beide onder één dak. Ons werkgebied betreft Delfzijl/Appingedam/Groningen.

Bel met Ronald Haan voor meer informatie: (06) 14 64 00 90

Delen op Social Media
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone


Over ons

haangenaamd


Contact

  • Onze persoonlijke en deskundige manier van aanpak geeft u het gevoel dat u kunt vertrouwen op een goede begeleiding.


Blog